Myshelg

Jag kom hem för inte så länge sen. Har spenderat natten i vårt andra hus tillsammans med den mysigaste Saran av de alla.


Först skulle vi ha pizza med oss ifrån det andra samhället här i trakten (visserligen 12 km extra, enkel resa, men det skulle det vara värt). Men oj, så fel allting blev. Jag hade beställt en HV utan skinka, men tydligen så fanns den inte längre, eftersom stället bytt ägare, vilket jag inte visste om. En HV ska innehålla (när man skippat skinkan) ananas, banan (JA, jag älskar det på pizza, förlåt mig då!) och curry, men pizzan jag fick hade en massa äckliga saker på sig. Först och främst kebabkött!! Hur fasen skulle jag äta det? Nej, det var uteslutet. Dessutom var det sallad, pommes frites och någon sås på också. Så efter en liten stund i bilen gick vi in igen och sa att det måste blivit något fel. Han frågade vad vi skulle göra med pizzan då, och jag sa att jag inte ens äter kött, så jag ville ha en vanlig Hawaii utan skinka. Det fixade han, trodde jag. Men när vi kom ut till bilen så hade den skiten lagt på skinka ändå!! Jag ville bara därifrån, så vi åkte till huset i alla fall. Väl där skrapade jag av i princip allting. Det blev bara ananasen och degen kvar. Osten åkte ju med i farten när jag slet av all äckelskinka. Jag gav en del till katten, som verkade gilla det, så det kom i alla fall till lite nytta. Men usch, så besviken jag var.


I alla fall, vi kollade på Sommarkrysset och sen Truman Show med Jim Carey. Det var nog tur att jag hade sett den en gång innan, men bara kom ihåg slutet. Annars hade vi inte fattat ett jota, vet man inte vad filmen handlar om är det extremt svårt att hänga med är jag rädd.


Efter det skulle vi sova. Det surrade lite då och då, jaha, en fluga som drar sina sista surrande andetag. Men rätt som det är flyger Sara upp ur sängen mitt i vår konversation. "Flugan" hade flugit på henne, men det var just ingen fluga. Det var ett monster!! En gigantisk flygande varelse som såg ut att vara från en svunnen tid. Jag lyckades dock slänga ut den, och efter det kunde vi somna sött.


Idag åkte vi alltså hem ganska tidigt, för Sara hade sitt städjobb att tänka på. Och det är väl egentligen rätt bra att komma upp i tid, så jag hinner städa upp här hemma. Måste verkligen ta tag i allt och börja min storrensning. I morgon har jag tänkt åka till skolan för att träffa min gamla spansklärare. Måste få lite papper av henne, plus att det kan vara kul att berätta för henne vart jag ska och vad jag ska pyssla med. Ska även försöka leta reda på min biologi/kemi/PA-lärare för att prata om mitt PA. Jag fick bara mitt betyg, aldrig något snack om vad hon tyckte om själva arbetet.


Jag längtar till Spanien! Även om jag börjar bli ganska nervös, för tiden går fort nu! Ska i alla fall till optikern för undersökning på tisdag, och jag skulle kunna få linserna skickade till Madrid om jag inte vill köpa på mig ett lager nu. Får se lite hur jag gör, kan ju vara kul att få post i Spanien. Haha. Men huvudsaken är att jag längtar dit, och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas. Nu ska jag börja städa lite.


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja urmysigt och massa mys mer innan du drar! LOVA!:D

2007-08-19 @ 19:12:04
Postat av: Emily

Sicken idiot med pizzan! Var du på Sannarp idag? Kul att träffa gamla lärare? Har också haft funderingar på att sticka dit men vilket århundrade det blir vet man inte :P

2007-08-20 @ 22:22:43
URL: http://emsypemsy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0