Sista i Spanien

Väskan är så gott som packad. Ska bara ner med mina mysbyxor som jag har på mig nu, plus sminket som jag ju ska använda i morgon. Sedan är det bara att stänga igen och sätta sig på flyget.

Är faktiskt lite förvånad över mig själv, att jag lyckats packa i tid, för den har varit i princip färdig hela dagen. Har bara fixat till den lite nu ikväll. Jag har antagligen med mig för mycket kläder som vanligt, eftersom jag ju faktiskt har kläder hemma redan. Men vill ändå ha med mig mina bästa kläder, som jag ju har här. Därför blir det att jag tar med mig en hel del ändå. Haha.

Mitt huvud är trött och bankar, så ska gå och sova nu hade jag tänkt. Klockan 7.45 förslog Mamma Alv att vi ska åka, kanske lite väl tidigt med tanke på att planet går vid 11.05 och det tar 30-45 minuter till flygplatsen enligt henne. Men, men, vem vet, det kanske är långa bilköer, en lördagsmorgon dan före dan före dan. Fast jag tvivlar på det, men bättre att vara på säkra sidan. Så, nästa gång jag skriver befinner jag mig på svensk mark igen. Tjipp och hej!

Kommentarer
Postat av: Cicci - au pair i Providence, USA

Ja, jag ska aka til spanien efter mitt ar har i usa, men jag vet inte om jag vill vara au pair eller jobba eller plugga ^^ man blir lite trott pa au pair livet efter ett tag :P

2007-12-22 @ 01:14:33
URL: http://www.thenanny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0