Ensam hemma 1

Nu har jag nagra minuter över, hade egentligen velat ta en liten tupplur eller siesta, men tror jag hinner med det ocksa.

Torsdag (igar): Jag akte in till Alcalá med bilen. In till själva Alcalá var det inte svart att hitta, eftersom jag akt dit med familjen nagra ganger. Men sen blev det betydligt värre. Irrade runt som en galning. Det var mörkt och de har trafikljus överallt. Men det känns inte sa organiserat som hemma i Svergie. Det känns ganska rörigt att veta vart man ska ta vägen. Och som jag letade och letade. Körde runt överallt och ingenstans. Körde pa samma väg flera ganger och fram och tillbaka, och jag vet inte vad. Det var fruktansvärt i alla fall. Till slut körde jag förbi ett ställe jag kört förbi innan och hittade en plats att parkera pa. Jag var sa trött pa att köra, men visste inte riktigt var jag befann mig. Sa jag gick lite försiktigt och letade mig in till centrum. Det gick rätt bra faktiskt. Och da upptäckte jag ocksa hur jag skulle ha kört för att komma dit jag planerat. Men tur i oturen fanns det inga plaster lediga där, sa jag stod bra där jag stod. Mötte Jen och hennes rumskompis Eve och en annan tjej, Lau. Bada gar pa skolan ocksa, men vad jag förstod var det sista veckan för bada den här veckan.

Väl ihopsamlade gick vi till en bar, eller en Panederia. Jag drack en cola för 2 euro men ingen av oss gillade stället sa mycket. Det var litet och trangt och rökigt. Usch! Sa, efter en stund begav vi oss ut pa vandring. Gick lite fram och tillbaka, men hittade inte vad vi sökte: Ett dansställe. Helst med spansk musik. Klockan var runt 12 och till slut hittade vi ett diskotek, men det var heldött. Ungefär fyra människor där inne. Vi var helt enkelt för tidiga. Vi besökte i alla fall nagra ställen, men inget föll oss i smaken. Sa, till slut bestämde vi oss för att dra oss hemat. Min stora fasa. Och hur den gick till far ni veta i nästa inlägg. För nu ska jag sova en liten stund. Ska träffa tjejerna jag gick runt med i byn innan igen vid halv sex. Och hur allt idag har gatt far ni ocksa veta senare!

Kommentarer
Postat av: Marita

hejsan! tycker de verkar skit intressant som au pair i spanien... vilken förmedlare åker du med? just nu e jag au pair i florida o efter ja avslutat här har ja stora planer på spanien. så om du skulle kunna hjälpa mig. tack på förhand o hoppas du har de underbart där borta

2007-10-16 @ 15:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0