I fixartagen

Fy fasiken vad jag blir förbannad ibland!! Jag hade skrivit värsta langa blogginlägget, med lunchpaus och lite sa emellan, och när jag klickar pa "Spara & publicera" sa kommer det upp att jag maste logga in igen. Vilket sa klart innebär att allting som jag inte sparat sedan tidigare försvunnit. At helv*te med det!! Sa nu maste jag alltsa skriva om allting en gang till. Jädrans skit rent ur sagt! Maste lära mig att spara mellan varven. Annars blir det säkerligen sa här fler ganger.

Här är vad jag skrev igar, sparade det som utkast, och det är det enda som är kvar av allting jag skrev idag. Skitstövlars pannkaka!

Just nu är minnet lite suddigt, men jag "drömde" konstigt inatt kom jag pa nu. Jag vaknade tva ganger och trodde att jag kollade pa klockan. Första gangen tror jag att jag trodde att klockan var runt 7-8-tiden pa morgonen, men sedan tog jag "en extra" titt pa mobilen, och da var klockan bara halv 2 eller nagot sant. Andra gangen vaknade jag och trodde att jag kollat igen, och att klockan da skulle vara 11 nagonting, men tog en extratitt igen, och da var klockan bara runt 7-8, som när jag vaknade första gangen. Tiderna är dock ganska osäkra, kommer inte ihag exakt vad det var, chansar bara lite. Sedan när jag vaknade tredje gangen var det pa grund av att mobilen ringde vid 9.30. Allting kändes i alla fall helrörigt, och nu när jag känner efter känns det som jag försov mig. Men det var igar jag sov lite för länge. Kanske därför som jag vaknade inatt, för att vara säker

 pa att inte försova mig.

Sa, det var allt som var kvar. Varför jag inte hann uppdatera det igar, beror pa att jag akte in med Pappa Alv till Alcalá före lunch istället. Han ändrade sig, och när klockan var strax efter 13 akte vi in till stan. Banken och de andra affärenra stänger vid 14 sa det var lite bradis. (Ska försöka halla det kort den här gangen, mest för min egen skull, orkar inte slösa mer tid pa det här inlägget än jag redan gjort). Väl pa banken sa de att ett konto för mig skulle kosta 5 euro i manaden, sa jag struntade i det.


Sedan försökte vi fixa telefonkort och "ak-kort" till mig. Det visade sig att jag hade rätt om att alla butiker inte kunde sälja endast telefonnummer, sa Pappa Alv hade faktiskt fel. Inga missförstand alltsa. Kändes rätt bra, haha. Och ak-kort kunde man bara köpa i Estancos, ungefär som Pressbyra men mindre, och alla hade stängt för siestan, eller lunch. Sa, vi akte till El corte inglés istället, som är ett gigantist varuhus där de har Allt. Sa, där fick jag till slut mitt nummer, och den som vill ha mitt spanska nya nummer far höra av sig, dock inte pa mitt svenska nummer, eftersom jag inte använder det längre. Pa El corte inglés tog jag även fotografier i en automat, eftersom det skulle behövas till ak-kortet. Vi hade även tidigare tagit en fotokopia pa mitt pass, skulle ocksa behövas. Men mer kunde vi inte fixa igar, 2,5 av 3 saker var dock godtjänt för dagen.


Idag var jag i Alcalá igen, men med Manu den här gangen. Med hans hjälp fixade jag ak-kortet, eller ja, jag kommer inte fa det förrän om 2 veckor, för det tar visst tid att tillverka det. Dumma spanjorer, gör som svenskarna istället! Jag och Manu hade i alla fall trevligt iadg ocksa, var inne i det som tros vara Cervantes hus, Spaniens Shakespeare. Sa nu har jag varit där ocksa. Bara IKEA och Prada-muséet Kva. Som jag bör besöka. Men IKEA tar vi pa fredag bestämde vi idag. Sa längtar till fredag! Vet bara inte vad jag ska göra de andra tva dagarna. Trist att ga till Prada ensam ju.


Jag och Manu at tapas idag igen förresten. Och jag var inte nära att missa bussen. Och jag köpte tandkräm och shampoo och plaster. Mina tar tal nämligen inte mina sandaler som jag hade idag. Jag hade plaster med mig, men inte hur manga som helst. Och lär behöva fler, om det forsätter vara sa varmt och bra väder som det är nu. Vad gjorde vi mer? Gick nog mest och snackade och skrattade. Sa tja, jag vill ha fredag. Alla andra dagar när det inte händer nagot är trakiga.


Maten jag gjorde innan bestod av kokat ris och ärtor, blandat med äppelbitar, som Inte var kokade. Blev rätt okej. Sedan till efterrätt tog jag en Magnum White glass. Tyckte jag var värd det.


Nu väntar jag mest pa att Pappa Alv ska komma hem med barnen. Han ringde innan och sa att han skulle hämta dem direkt fran jobbet, sa jag har inte mycket annat för mig nu än att vänta pa dem. Vet inte riktigt vad det blir för bus idag. Nagon som har nagra förslag pa vad man kan göra med 4-5-aringar? Jag själv börjar bli trött pa att leka flygplats, nagot av det bästa Alvato vet. Just det! Nu kom jag ihag en sak till jag skrev i inlägget som försvann. Igar gjorde jag och Alvita loppor, sadana där med nummer i och sa ska man göra nagot bakom varje nummer. Tror faktiskt att hon gillade det, efter att jag förklarat hur man skulle göra med loppan. De var rätt okej igar, ungarna. När de kom hem fran skolan var de glada, men när jag skulle ta pa dem pyjamasen (som de byter om tiil i princip direkt när de kommer hem) blev de sura och ville inte alls göra som jag sa. Men Ester en ganska lang stund hade de i alla fall bytt om. Hoppas de är okej ikväll ocksa. Och speciellt i morgon. För sa ska jag ju hämta dem själv för första gangen. Nervöst. De kommer säkerligen inte alls vilja följa med mig. Sa hall alla tummar ni kan där ute!


Kommentarer
Postat av: Sara

Kan du inte läsa för dom? Eller leka affär haha det lekte vi hos dig när du bodde på rörsångarvägen :P Leker inte flickan med dockor? Lego? Hoppa hopprep? Fotboll? Cykla en sväng med dom? Äh jag vet inte vad 4-5 åringar tycker om att göra:P

2007-09-25 @ 17:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0