Åhåjaja

Jag mår skit.

Där var det. Idag i skolan höll jag på att somna på lektionerna, eller jag hade i alla fall inte haft något emot att göra det. Inte för att de var ovanligt tråkiga, utan för att jag var så oerhört trött. Ögonen är okej, men inte mer. Jag kan se med dem, och under dagarna rinner de inte. Värre är det på nätterna när de klibbar ihop av allt vitt slem. Jättetrevligt. Verkligen.

Dessutom är jag förkyld, har fått ont i örat och träningsvärken i benen sitter fortfarande i. Allt är toppen med andra ord. Örat började idag. Det är ju typiskt om jag lyckas tajma ögoninfektion med öroninflammation. Toppen!

Så, imorgon blir det nog tyvärr hemma från skolan. Tyvärr eftersom jag missar en tisdag med Manu. Men eftersom vi spenderade två hela dagar nu i helgen, så känns det inte så trist som om vi inte setts på en vecka som vanligt. Jag behöver verkligen vila ut, och tja, då får man offra ett par timmar med honom.

Jag har precis ätit middag, jag gjorde spaghetti till hela familjen, eftersom Mamma Alv tagit fram en tomatköttsås som jag skulle använda mig av. Dock gjorde jag en vegetarisk liknelse till mig själv. Hon har dock inte kommit hem än, hon är och köper mat, men jag tror att hon bör komma relativt snart. Till efterrätt åt jag ett Kinderägg som Manu köpte till mig igår, trots att jag inte ville det. Dessutom köpte han en burk honung till mig, eftersom det tydligen är typiskt från hans stad.

Som om inte det vore nog hade jag fått Ferrer Rocher choklad av Manus mamma. Hon var jättesöt och trevlig och pratade långsamt så jag kunde förstå vad hon sa. Hon sa även att om jag kommer dit igen, eller vill dit igen, så kan jag bara ringa dem så hjälper de mig med vad som helst, trots att Manu kommer befinna sig på andra sidan jordklotet. Så mysiga människor alltså!

Mina två små mysbarn här hemma då? Igår när jag kom hem åt de först middag, och sen duschade Mamma Alv med Alvita, och sen skulle jag ta Alvato. Med onsdagens hemskheter i minnet (kommer inte ihåg om jag skrev det, men han ville absolut inte i alla fall, men till slut vann jag, så klart) hoppades jag på bättre lycka denna gången. När han fick välja mellan Mamma Alv och mig som badhjälp, valde han till och med mig, och han skötte sig helt exemplariskt. Duktig pojke!

Idag, jodå, de har skött sig bra idag. Inga större motgångar, men inte heller en överlycklig dag. Helt normal med andra ord. Förutom att stackars au pair Anna är halvt död på grund av alla sina krämpor. Men, om jag får vila ut i morgon blir det förhoppningsvis bättre sen. Idag sov jag en timme efter min lunch här hemma, men det hjälpte inte ett skvatt, det enda som hjälper är nog en ordentlig full natts sömn. Det är fullmåne här, så hoppas jag inte blir väckt av några vargar eller så. Eller större risk, mina ihopklibbade ögonlock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0