Horoskop 2008

Tack Frida för horoskopet, det verkar ju sannerligen som att jag ska få ett rätt bra år. Jag är dock sådan att jag alltid är lite skeptisk och läser mest för skojs skull. Men sedan är det lätt att fiffla in verkligheten mellan raderna. Och det var minsann lätt den här gången. Även om jag håller den för mig själv.

Jakt på den rätte.
Du är drottningen av zodiaken och när du spinner för någon tål du ingen konkurrens eller halvdan uppvakting. Nej du vill bli dyrkad och tillbedd, överhöljd med beundran och gärna dyrbara presenter! Den som vill vinna dig måste bre på ordentligt för att visa att han har förstått vad du är värd. I gengäld ger du bort ett lejonhjärta, storsint, generöst och varmt bakom den stolta fasaden.
I år gör transiter från Neptunus dig både romantisk och idealistisk, dina känsliga sinnen vädrar att den rätte kan finns där ute någonstans! Redan under vårvintern kan du bli positivt överraskad av en ny kontakt och den tål att spinnas vidare på, om nu inte jobb eller andra plikter retfullt kommer emellan...
Under sommaren vill du mest koppla av. Till skillnad från många andra är du inte ute efter någon futtig semesterförälskelse, hellre tar du hand om dig själv lite extra, äter rätt och tränar för att komma iform.
Hösten inleder singel-katten dock med att ta upp jakten på allvar, nu går du på fester du kan och ser förstås till att hamna i centrum. Dina största kärlekschanser under året tycks finnas under oktober - november, när du börjar ge upp hoppet kan det äntligen säga klick!
 
Du får snabbast puls av Vattumannen och Tvillingarna
Kärleken finner du lättast på Besök hos vänner och bekanta
Bästa flirtknepet Ditt charmiga leende!
 
Vad du bör tänka på:
Jobb I år kan karriären och kärleken tidvis hamna i konflikt med varandra. Du kan få ett erbjudande du inte kan tacka nej till, men som kräver allt.
Vanor Du börjar ett hälsosamt liv och sparar en slant dessutom
Vinstchanser De stora vinsterna i år handlar inte om pengar snarare om din egen inre utveckling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0