Lugn hemfärd

Så, nu är vi alla hemma i säkerhet igen. Bilresan gick bra, inga poliser syntes till idag. Men hädanefter kommer jag vara livrädd för att stöta på dem ju.

Hissen blev däremot inte använd, eftersom barnen hellre ville ta trapporna på utsidan. Jag tyckte vi skulle ta hissen, annars finns risken att de utvecklar hisskräck om de inte åker i den. Men jag fick dem att lova att vi tar hissen i morgon istället. Jag själv har egentligen inget emot hissen, jag vet ju att vi klarar oss därinne, men det finns hela tiden ett "Tänk Om..".

Pappa Alv är hemma nu också, han kom hem en timme innan jag skulle åka för att hämta barnen. Han frågade om jag kunde åka, eller om han skulle göra det. Men jag sa att det gick bra med mig. Jag stoppade i mig en Panodil, för örat började kännas av igen, så tyckte det var lika bra att ta en innan det blev värre, och sen åkte jag iväg. Men nu väl hemma har jag överlåtit dem på honom. Vilket är skönt just nu.

Örat mår okej, men jag känner mig som om det befinner sig under vatten med tinnitusinslag. Ganska jobbigt även om det inte smärtar speciellt för tillfället. Vi får väl se hur det utvecklar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0