Maffig mat

Jag skojar inte när jag säger att lunchen idag var en aning för mycket. Jag blev så mätt att min enda middag ikväll var två clementiner. Sen var jag proppmätt. Jag lunchade med Manu i Alcalá idag, och tja, när man först äter en bamsesallad (sallad, oliver, ägg, potatis, tomat mm) och därefter en pisto (typ stekta grönsaker i tomatkross) med pommes frites och två stekta ägg, plus bröd, och därpå efterrätt (kaffe för mig, hade aldrig i livet orkat sätta i mig något mer i matväg), ja då är det minsann stopp i maskineriet. Jag fick tvinga i mig all mat, och ändå gav jag några potatisstrips till Manu. Idag var det jag som betalade för kalaset, det är ju som sagt så det går till här nere, man blir bjuden och man bjuder igen. Skit samma om det inte går jämt upp alltid liksom. På det stora hela blir det ungefär samma i alla fall.

Jag är i alla fall helt proppad i magen, känns som jag aldrig kommer kunna äta något mer på det här året i alla fall.
Mamma Alv är fortfarande i Tyskland, och planet var visst försenat, så hon kommer komma hem senare än beräknat, men Pappa Alv kom i alla fall hem i någorlunda tid. Usch, jag är lite halvtrött, fast inte så farligt som det kan vara ibland. Men är alltid trött, speciellt första timmen i skolan, då är det verkligen sömnvarning. Ska nog försöka göra lite läxor nu, fast har varit rätt okejt duktig på det den senaste tiden.

Idag fick vi förresten en ny tjej i klassen, Kri från Tyskland, 25 år och ska stanna i en månad. Hon ska tydligen ha privatlektioner också, det var svindyrt, så hon måste verkligen vilja lära sig spanska. Så, nu är det jag, Kri, Yas (japansk kille, 21 år tror jag), Ako (japansk kille 22 tror jag) och så Jen (tyska tjejen , 25 har jag för mig, som bara är med på grammatiken just nu) och Ye (koreanska tjejen, 21 år, som bara är med på konversation och komposition). En liten uppdatering på den fronten. I Elemental är det Pappa Norrman, kvinnan från USA, hon är 40, och så en koreansk kille som jag inte kommer ihåg vad han heter, men jag tror han var 25 eller något sånt.

Nu, läxförsöksdags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0