Nattinlägg

Ikväll var det pizza på menyn. Jag gjorde två stycken tillsammans med Alvitam okej, vi hällde bara på mer fyllning på de färdigköpta pizzabottnarna. På den ickevegetariska blev det som vanligt skinka och champinjoner och på min, en ovanlig sådan som redan hade massa konstiga saker som gurka och hela paprikabitar, la jag på några svampbitar och ananas. Maten uppskattades i alla fall idag också. Bara lunchen imorgon som ska klaras av också.

Innan ikväll, innan middagen, tittade jag och Pappa Alv på Father Ted. Jag var nästan helt säker på att han skulle gilla det, och naturligtvis hade jag rätt. Ingen kan omöjligt ogilla min älskade Father Ted. Manu säger att jag är beroende och har skapat mig en egen religion, Father Ted-religionen. Jag har sett alla avsnitt minst tre gånger, och speciellt ett "A song for Europe" har jag sett nästan 10 skulle jag tro. I alla fall "My lovely horse"-biten. Father Ted, Father Dougal och Father Jack (och naturligtvis Mrs Doyle, Bishop Brennan, John & Mary, Tom och alla andra helt otroliga karaktärer) är mina gudar!

Och nu senast har jag spelat två omgångar betapet med käre far. Han är rätt mycket nybörjare om man säger så, men det är bara bra för min statistik om jag vinner hela tiden. Även om det blir lite långtråkigt utan motstånd. Haha.

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, är rätt trött faktiskt. Att sova måste vara en av de bästa sakerna man kan sysselsätta sig med. Ligga djupt nerbäddad i sängen med ett fluffligt varmt täcke, en stor mysig kudde att bulla upp sig med... Nåja, riktigt så bra är inte sängen här, men nästan i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Mammica

Mat, mat, mat... Hur kommer det sig att så många av dina inlägg handlar om mat?
Nåja, man sover gott om man inte är hungrig. Sov gott!

2008-01-27 @ 00:27:19
Postat av: Sara

Jag blev inte så frälst av Father Ted dock :P Tyckte dom var konstiga :P

2008-01-27 @ 10:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0