Sjukdag

Jag har mest legat i sängen hela dagen idag. Båda Föräldrarna Alv har varit hemma och Mamma Alv åkte och hämtade barnen i skolan. Hon passade även på att få barnen klippta i håret, så när Alvato kom hem hade han gelé i håret och naturligtvis var det näst intill förbjudet att röra håret. Så typiskt killar med gojs i håret, haha.

Det var som sagt judouppvisning tidigare idag. Jag satt och skakade av feber och köld, men det var det värt. Vår lilla Alvato kammade hem storkovan. Hans lag fick en guldmedalj, han själv fick en silvermedalj individuellt och dessutom fick han det finaste priset av allt: en statuett som deklarerade att han var den bäste judokan det här året. Statuetten grundades inte bara på judokunnandet, utan även kamratskap och utveckling, så hela hans fanklubb (jag, Föräldrarna Alv och Farföräldrarna Alv) kändes oss fruktansvärt stolta.

Jag har även tagit mig tid till att läsa lite i mina böcker jag har här. Jag har aldrig känt att jag haft tid till det tidigare, med skola och läxor och sånt, men idag har jag läst en hel del. Jag skickade hem en massa olästa böcker med mamma när de var här, och har bara kvar pocketböcker. Man måste ju tänka på vikten! (I väskan alltså, haha.)

Nu ska jag nog krypa ner snart i sängen och fortsätta läsa lite innan jag somnar för natten. Även om febern (som gjorde att jag frös som en isbit innan, kunde inte ligga still i sängen av alla skaknigar) gjort att jag som sagt mest sovit och vilat hela dagen.

Förresten, mina bankkort har krånglat så igår skickade jag ett mail till min bank och idag ringde de mig när jag var i bilen på väg hem från judon. Kändes väldigt konstigt att svara "Hej, det är Anna!" istället för "Diga" eller "Dime". Men nu är problemen nästan lösta. Det största problemet i alla fall, det andra kan jag ta när jag kommer hem. Mindre än en månad kvar!

Kommentarer
Postat av: Mammica

Så tråkigt att du är sjuk igen, men tur i oturen att du var frisk förra veckan!

Nu ska jag lägga mig, har varit uppe sen halv fem i morse och känner mig ganska mör efter Stockholmsturen. Det är ju en dag i morgon också. Vi hörs då!

Krya-på-dig-kramar!

2008-06-16 @ 21:58:47
Postat av: B

Krya på dig! Vi saknar dig här.

2008-06-16 @ 23:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0