Familjen är på väg

Ikväll kommer min lilla familj till mitt stora Spanien. Jag skulle egentligen ha varit på väg till Madrid i detta nu, om det inte varit för ett sms "Vi är en timme sena.". Jippi. Jag har ingen större lust att ta metron själv "mitt i natten", så jag väntar en halvtimme, och sitter hellre och väntar på flygplatsen lite extra.

Sedan blir det hotellnatt för att på förmiddagen ta sig hit och sedan långa vägen till Valencia. Men med två gps-apparater borde det väl gå rätt bra. Vägen TILL Valencia tror jag ju att jag kan, det blir värre när vi väl kommer dit. Men det går nog bra det också.

Jag har städat lite i min garderob, det behövdes kan jag ju avslöja. Och sen var städerskan här idag också, och tror inte att Föräldrarna Alv räknat med det, för de sa till mig att gå ut med soporna innan jag åkte, men nu behöver jag ju inte det.

Men det har varit skönt att vara ensam lite igen. Även om fem timmar spenderades i Alcalá igår. Lite tidsfördrivande med Ren i det fina vädret, något måste man ju försöka sysselsätta sig med.

Och nu är jag lite nervös faktiskt. Vet inte hur jag ska lyckas ta mig till flygplatsen utan att antingen vimsa bort mig (jag kom på innan att jag aldrig åkt in till Madrid ensam innan) eller bli bortrövad. Men nåja, det går säkert bra det med. Fingers crossed! (Det är grymt kul att öva så mycket engelska, trots att jag vet att jag borde prata mer spanska, men jag har börjat längta till att åka till Australien, dialekten är kul och jag vill prata superflytande engelska, hihi.)

Men nu ska jag nog se om det finns något annat jag kan göra innan jag åker, eller så åker jag redan nu. Det kanske är lika bra, så att jag säkert kommer i tid och i behåll. Vi får se hur länge jag orkar vänta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0