Sjuk

Jag har gått och blivit sjuk. Kände mig näst intill döende innan idag, men nu är det aningen bättre.

Det började inatt klockan 4 då jag behövde gå (springa) upp och kasta upp stora delar av middagen på toeletten, och det fick jag göra tre gånger till den natten. Men Mamma och Pappa Alv gav mig kamomillte och frågade hur det var med mig, så den här gången har jag inte känt mig ensammast i världen som den gången när bara Farföräldrarna Alv var här.

Största delen idag har gått åt till att sova, sova och sova. Har även fått springa på toa några gånger, men pga den andra matöppningen, så att säga.

Jag var även fruktansvärt yr innan, och varje gång jag skulle gå de knappa 10 meterna till badrummet var jag tvungen att lägga mig ner på golvet på mitten av vägen för att inte svimma. Jag låg även på golvet i badrummet ett par gånger för att orka ta mig tillbaka till sängen.

Trots att jag känner mig helt död har det varit okej, eftersom jag blivit bra uppassad av Mamma Alv och barnen fram för allt. Alvita sa att de skulle ta väldigt bra hand om mig, och lite då och då har hon kommit upp och frågat om jag vill ha något. Det jag saknar är: Bragokex, Dröm yoggi och sockerdricka. Det är min typiska spymat känns det som, men jag har fått ett annat sorts kex som fungerade nästan lika bra, och till lunch åt jag en halv tallrik vitt ris och lite bröd.

Men nu ska jag tillbaka till sängen igen, är fortfarande trött. I morgon lär det dock inte bli någon skola, och jag undrar lite om hur vi ska göra med barnens hämtning. Jag vet ju inte hur jag känner mig i morgon eftermiddag, men lär ju inte direkt vara så pigg på att sätta mig i bilen och köra de 20 minuterna till deras skola. Men, men, vi får väl se lite senare. Nu, vila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0