Måndagsvardag

Helgen är över och veckan har börjat.

Idag, Madrid. Jag åkte med Pappa Alv till storstaden på morgonen och sedan mötte jag, efter lite missförstånd, upp Manu på tåg- & metrostationen. Vi åkte till ett shoppingcenter och han följde efter mig som en hundvalp där jag gick och letade intressanta kläder, men vi åkte därifrån tomhänta. Istället åkte vi till centrum och åt vegetarisk lunch på Maoz (tror jag det hette). Det var där jag åt första gången jag var i Madrid, så jag tyckte det passade att äta där igen, efter 2,5 år. Fast jag fick springa runt och leta på gatorna eftersom jag inte kom ihåg exakt var det var, bara på ett ungefär.

Sedan åkte vi tåget tillbaka till Alcalá och jag tog bussen hem igen. Därefter åkte jag som vanligt till barnens skola, och ingenting intressant hände där.

Ikväll har vi gjort läxor, spelat kort och lärt oss vad man ska säga om man behöver ringa ett nödsamtal till 112. Jag tyckte nämligen att barnen borde har lärt sig det för länge sedan. Men bättre sent än aldrig. Därefter fick vi ett telefonsamtal, men inte från 112 utan från Farfar Alv. Han kom överraskande nog inte och hälsade på i helgen, men idag pratade jag en stund med honom. Vilket faktiskt var trevligt. Får man honom bara i lagom dos är han helt okej, och för en gångs skull tyckte han att jag gjorde rätt i som bara njöt av livet istället för att plugga ekonomi, haha.

Vad jag skulle vilja tillägga är att jag gärna vill ha fler svar angående cyklar och fotbromsar. Nu vet jag i alla fall att jag inte är ensam på fotbromssidan, utan jag har Lollo med mig. Alltid skönt att veta! :) Så nu får alla ni andra också berätta för mig, har ni fotbroms på era cyklar???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0