En riktig jul

Förresten! Innan idag tittade jag på den svenska julkalendern på SVT's hemsida. Internet var segt och slött, så bilden hängde inte riktigt med, men ljudet fungerade i alla fall. Och den verkar ju vara rätt okej i år, så ska fortsätta följa den. Måste ju få lite julstämning här.

I morgon är det visst första advent också om jag inte misstar mig. Förra svenskan i det här huset hade tydligen med sig en adventsljusstake, en sån där med fyra ljus som man tänder varje helg alltså, inte en sån man har i fönstret med en sladd i väggen. Så, om jag kommer ihåg det ska jag inviga den imorgon, om Mamma Alv vet var den är. Har inte pratat med henne än om det.

Nu har vi ätit, pillade som en liten galning för att få i mig så få havssaker som möjligt. Efter maten har vi druckit kaffe och nu är det husvisning som står på menyn. Mamman i familjen har genomgått en operation i ryggen (vet inte exakt vad, men det spelar ju mindre roll) som medfört att hon nu sitter i rullstols, så det blir lite halvkomplicerat om hon ska se övervåningarna också. Men hon kan gå lite grann i alla fall, så det kanske går bra uppför trapporna ändå.

De var i alla fall trevliga, och även om jag inte hängde med i konversationen mellan de fyra föräldrarna, förstod jag när de pratade med mig. Och jag svarade bra också. Tror jag i alla fall. Haha. Nu kommer de nog snart upp hit, så inte så bra om jag sitter vid datorn och latar mig då. Men vet inte vad jag ska göra annars. Känns bara dumt om jag följer efter dem som en liten svans, så kanske bättre om jag sitter här och är lat. Japp, så blir det nog.


Kommentarer
Postat av: Frida

julkalendern verkar var riktigt mysig detta året.. bara det inte flippar ur helt om några dagar ^^

2007-12-03 @ 21:41:03
URL: http://underthemoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0