Australien vs. Spanien

Jag är som sagt inte speciellt aktiv här, något som märks ganska tydligt. Men jag tänkte ändå uppdatera vad som hänt sen sist på "Spanien vs. Australien"-fronten.

Jag hörde av mig till Familjen Alv och sa att jag var mitt inne i mitt planerande för Australien, och då tyckte de inte alls att jag skulle åka ner till dem igen. Men mitt planerande går fruktanstvärt långsamt, även om jag har en del planer. Det går liksom inte framåt i praktiken, utan bara i teorin. Skitjobbigt, för jag vill verkligen iväg till Australien innan det blir för sent så att säga. Jag vill hinna träffa Manu medan han är där, och han åker tillbaka till Spanien i december någon gång. Jag vill dessutom hinna komma ner till Australien nu i vår. Deras sommarmånader är december-februari, så just nu är det vår och varmt där. Just nu till exempel är det 18 grader i Sydney och klockan är halv elva på natten. Lite varmare än vad det är här vid den tiden.

Så vi får helt enkelt se hur fort jag kan få fart på det här, och om jag kanske till och med eventuellt åker ner en sväng till Spanien under tiden.


RSS 2.0