Kvällsinlägg

I morgon måste jag ta bussen till Alcalá. Toppen. Dels kostar det mer än tåget (som jag åker gratis på morgonen eftersom det inte finns något ställe jag kan köpa biljett på där), och dels måste jag gå upp minst 20 minuter tidigare för att hinna med bussen. Det enda pluset är att då kan jag sova under tiden vi åker till stan (vad konstigt det kändes att säga stan till Alcalá, "stan" är ju staden där  hemma), vilket jag inte kan när jag åker med Mamma Alv på morgonen. Anledningen är att Pappa Alv måste åka tidigare för att hans svägerska dött i Galicien (400 km tror jag det var härifrån), och därför måste Mamma Alv ta barnen till skolan. Problemet hade varit mindre om jag haft min bil för mig själv, men eftersom Pappa Alvs fortfarande är på lagning kan jag inte det. Hade jag dock haft bilen hade jag kunnat sova en halvtimme MER istället för mindre, eftersom jag då kunnat ta bilen till tågstationen på egen hand. Men nepp, det går inte för sig inte.

Ikväll har jag slagit in julklappar, men det saknas dock en. Hoppas jag hittar något bra i morgon, annars blir det lite panik. Fast det löser sig nog.

En annan sak, Alvita sov i soffan efter att de kommit hem från skolan (som jag skrev innan), och när jag skulle väcka dem, ville hon inte ta på sig pyjamasen. Det är visserligen inget ovanligt, men idag var det värre än vanligt. Plötsligt började hon skrika efter Pappa Alv, och då upptäckte jag att hon kissat i soffan. Det händer, speciellt nattetid, att hon kissar ner sig, och att göra det i soffan är inte det bästa. Pappa Alv visste inte vad han skulle göra, och han frågade mig om det fungerade att ta vatten på det, för att få bort lukten en aning. Och jag sa att det hjälper säkert lite i alla fall. Men han började skrubba på skyddsöverdraget, men då föreslog jag att vi kan ta bort det först, eftersom det ändå ska tvättas är det smartare att skrubba på själva soffan. Det är lite kul när jag får komma med smarta idéer.

I morgon är sista dagen i skolan för det här året. I alla fall för min del, inte för stackarna som stannar kvar här över jul. De är bara lediga 25:e och 1:e, resten är det skola som gäller. Stackare. På lördag åker jag hem till Sverige, eller rättare sagt Danmark, eftesom planet landar där, och mamma och pappa möter mig med tåget på Kastrup. Ska bli skönt med lite semester och vila. Jag kommer sova större delen av min vistelse hemma, tror jag. Utom dagen när jag och Sara ska rida islandshäst. Ska bli jättekul att göra det igen med min lilla bästis där hemma!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jaaaa det ska bli dömysigt:D Sen får du inte sova för länge på julafton heller ;) Jag hör av mig på söndag, så kanske jag kan smita in och få en kram:D hihi

2007-12-21 @ 07:42:42
Postat av: Emily

Ska ni ut och rida? Trevligt! Men du får se till och vara vaken när du väl är hemma. Sova kan du göra i Spanien. ;)

2007-12-21 @ 14:03:05
URL: http://emsypemsy.blogg.se
Postat av: Sara

Haha håller med Emily;)

2007-12-22 @ 09:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0