Ödets skivor

Father Ted-skivorna jag fick av Manu fungerar inte nagonstans! Inte i DVD-spelaren till TV:n, inte i en av de bärbara datorerna här och inte i den stationära. Vad tusan ska jag ta mig till? Jag MASTE se dem, annars blir jag galen snart. Som jag väntat och längtat efter dem, och nu har jag ingen användning av dem. Ödet maste hata mig.

Som enda tröst fick jag min skiva med spansk musik av Mig idag. Den har jag ocksa väntat pa. Visserligen inte lika länge som Manus skivor, men i alla fall i tre dagar (plus en helg emellan). Sa har lyssnat pa spansk musik nu i eftermiddag, men Pappa Alv är hemma sa da kan jag inte lyssna alls sa högt som jag hade velat. Dumma Pappa Alv. Eller egentligen dumma stenhus med för bra akustik. Om jag inte har pa ljudet sa hör jag ju inte vad de säger, sjunger menar jag. Och jag försöker höra meningar sa jag kan luska ut vad laten och artisten heter med hjälp av Internet. Men det gar som sagt inte om man inte hör orden ordentligt.

Mig är för övrigt en kul prick. Han älskar att kalla mig för bade mitt förnamn och efternamn, han älskar att ta mig som exempel i sina meningar pa tavlan "Ayer Anna bailó con sus novios españoles" och liknande. Översätta meningen far ni göra själva. Dessutom fullkomligt ÄLSKAR han att sätta sig vid vart bord pa rasten, enbart för att tvinga oss att prata spanska och inte engelska. Det är egentligen rätt bra, och jag vill prata mer spanska, men som han säger, vi har inte självförtroende till att babbla pa pa spanska, även om det skulle ga hyfsat bra antagligen. Men engelska är SA mycket smidigare, tyvärr.

Idag har jag ocksa med Pets hjälp och sällskap letat reda pa tre ställen som vi ska till pa lördag. Sa nu kan inget hindra oss. Hoppas jag. Hoppas ocksa att Jen inte far en ny rumskompis, sa att jag utanproblem kan sova där. Det är det ultimata, men eftersom ödet som sagt inte gör som jag vill kommer säkert nagot komma emellan och förstöra alla mina planer. Skulle inte bli förvanad ett dugg i sa fall.

Kommentarer
Postat av: B

Inte för att jag vet vad Father Ted är för något, men jag kan tänka mig att skivorna är piratkopierade och komprimerade med divX och då kan man inte se dem om man inte har ett program som klarar detta. Här kan man ladda ner en gratis mediaspelare som klarar nästan alla upptänkliga format http://www.videolan.org/vlc/

2007-10-24 @ 21:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0