Gårdagen

Jag har räknat ut att jag med stor sannolikhet kommer gå minus i min budget, igår blev det som sagt en hel del utgifter och så kommer det även bli idag, men det kommer vi till senare. Vi börjar med gårdagens examen.

Jag tog bussen in till Manresa, letade rätt på min provlokal, och den första jag såg var min ex-lärare! Superkul att träffa honom där. Han visade mig till rätt person och så satte vi igång.

De skriftliga delarna var superenkla, jag tvekade bara på en fråga egentligen. Hörförståelsen var också superlätt, den muntliga delen var också ganska enkel, man skulle bara prata om tre olika saker i en minut för vardera, men jag fick 0,5 poängs avdrag eftersom jag sa två ord lite fel. Irriterande, men vad gör man?

Efter provet, som jag lätt hade kunnat klara av på 1,5 timme, men som tog 2 eftersom min övervakare inte kom och tittade till mig tillräckligt ofta, stötte jag på läraren igen och så stod vi utanför och babblade några minuter innan han skulle ha en lektion. Trevligt, trevligt.

Jag var så lättad och glad att jag satte på mig shoppingögonen och brände upp nästan hela plånbokens innehåll. Tur att jag inte hade med mig mer pengar säger jag bara. För hittade jag något jag gillade så köpte jag det, utan att knappt kollla på prislappen. Inte direkt mitt vanliga jag, men för att fira provresultatet tycker jag att jag var värd det.

Jag åkte hem med bussen vid halv fyra, halv fem var jag hemma igen och hämtade ungarna i skolan som vanligt. Sedan var det dags för kursen i katalanska, som jag inte behöver längre, men som jag ville gå på ändå för att träffa allt folk.

Efteråt gick jag och två tjejer från El Salvador och Honduras och hälsade på fruktis för att berätta för honom hur det gått. Tyckte han hade rätt att veta det eftersom jag utnyttjat honom som preparationsmaterial.

Nu ska jag fixa till mig för att gå upp till skolan. Men jag har ingen lust alls, vädret ser så trist ut idag. ingen sol, bara mulet och fult. Vet inte om det är varmt eller inte, det märker jag väl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0