Helgen ändrad

Okej, nu har planerna ändrats en del för helgen. Det blir så när man har varit och är den situationen som familjen är i. Jag kommer vara ensam med Barnen Alv i morgon, för Farföräldrarna Alv måste också åka till Valencia nu. Jag kommer vara ensam med barnen. Ensam.

Antagligen kommer deras tvillingkusiner hit, men det gör egentligen inte saken mycket lättare mer än att då måste jag inte underhålla dem, mer än att hålla koll på dem. Farmor Alv har förberett mat, eller rättare sagt, håller på med det, och så har jag ju dessutom allt jag köpt själv, så där finns det nog inte så mycket problem. Mer än att jag vet inte om tvillignarna med tillhörande pappa ska äta här också. Eventuellt ska de det, så då får jag anstränga mig lite extra, om det behövs.

Jag är inte helt säker på heller när alla kommer hem hit igen, men jag är beredd på att jag eventuellt kommer komma försent till min skola, alternativt inte vara där alls, på i alla fall måndag. För ifall ingen kommer tillbaka på söndagkväll måste jag köra dem till skolan själv, som börjar 9.30, och min egen börjar 9. Vilket innebär helt säkert att jag missar en timme minst, antagligen 1,5. Det spelar egentligen inte någon större roll, det finns folk som kommit senare än så.

Det kommer i alla fall bli spännande att se hur det utvecklar sig mer. En ovanlig och händelserik helg känns det som.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0