Hemresan klar

Jag har min biljett hem!

Efter mycket letande efter att få den billigaste biljetten lyckades jag till slut. Det var nämligen så att priserna ändrades stup i kvarten (snarare stup i minuten, men vet inte om man kan säga så, haha), och det var en prisjakt utan dess like. Men till slut fick jag napp ändå.

Vilket datum det är, ja, det väntar jag lite med att skriva här. Tänkte berätta för de närmaste först innan hela världen kan ta del av det.

Kommentarer
Postat av: Mammica

Välkommen hem!

2008-05-30 @ 21:41:06
Postat av: Kristina

Hej! Vi, Pablo, Kristina och Clara, är en svensk-spansk familj och vi skulle vilja ha en aupair från och med September månad 2008. Vi bor just nu i Sevilla men ska snart flytta till Jerez-trakten (nära kusten). Clara vår dotter är bara en liten baby som fyller 6 månader i September. Min mamma-ledighet tar slut i September och jag tycker Clara är för liten för att sättas på dagis. Dessutom tror jag att det skulle vara roligt med en aupair i familjen. Jag, Kristina, kommer att jobba hemifrån (jobbar i ett Internetföretag) så om Clara blir allt för orolig av mammas frånvaro kommer jag att kunna hjälpa till att lugna henne. (säger detta utifall någon tycker det verkar skrämmande att ta hand om en 6-månaders baby). Känner du någon svensk tjej som är intresserad? Det är inte nödvändigt att personen i fråga talar spanska. Vår email address är följande: [email protected]

2008-06-04 @ 15:44:00
Postat av: sara

Vem tar in dina föräldrars post nu när dom är hos dig??:P

2008-06-06 @ 22:11:58
Postat av: Emily

Var hittar man billigast flygbiljett? Gärna sista minuten! Jag ska till Paris i juli/augusti...

2008-06-19 @ 20:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0